21 Mart 2025 08:38

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından sosyal medya platformlarına erişim kısıtlaması 40 saatin ardından sona erdi.

X (Twitter), TikTok, Instagram, WhatsApp, YouTube ve Facebook gibi yoğun kullanılan sosyal medya uygulamalara getirilen bant daraltma uygulaması nedeniyle bu mecralara ulaşılamadı.

İfade Özgürlüğü Derneğinden Prof. Dr. Yaman Akdeniz, 19 Mart Çarşamba gününden itibaren uygulanan ''bant daraltmanın'' sona erdiğini bildirdi. 

Akdeniz, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''İstanbul genelini hedef alan 'bant daraltma' uygulaması sona erdi. Resmi açıklama yapılmadı'' ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Ucuz yumurta kuyruğu ile polis barikatı arasında

Ucuz yumurta kuyruğu ile polis barikatı arasında

‘Ucuz et’, ‘ucuz ekmek’ten sonra şimdi de ucuz yumurta kuyruğu. Başkentin ortasında çekilen bu fotoğrafın bir yanı Saray iktidarının yoksullaştıran ekonomi politikalarının sonuçlarını özetliyor; diğer yanı da günlerdir yoksulluk, düşük ücret, işsizlik ve geleceksizliğe karşı duydukları öfke ve demokrasi talebiyle sokağa dökülen milyonların alındığı cendereyi!

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Erdoğan'ın koltuğuna talip olan İmamoğlu'na yapılan operasyona tepki için sokağa çıkanlara yönelik gözaltı ve tutuklamalar sürüyor.

Evrensel'i Takip Et